Uta

Hei!

Minä, Uta

Minä, Uta

Minä olen Uta. Olen harrastanut keskiaikaa ja sen elävöittämistä 1990-luvun alusta lähtien SCA:ssa eli Society for Creative Anachronismissa. Näiltä sivuilta näet, mikä minua keskiajassa kiinnostaa, ja mihin ihmeeseen käytän vapaa-aikani.

Uta von Ballenstedt

Se aito Uta

Lainasin etunimeni Uta von Ballenstedtilta, joka eli 1000-luvulla ja sai kuuluisan patsaansa Naumburgin katedraaliin 1200-luvulla. Itse kyllä hyppäsin ajassa eteenpäin ja etenin 1300-luvulle, mutta siihen jysähdin: se on se minun vuosisatani, ja nimenomaan vuosisadan puoliväli on sydäntäni lähimpänä.

Toivottavasti viihdyt kamarissani!

2 Responses to Uta

  1. Yrmegard of Hawkwood (mka Susanne Kalejaiye) says:

    Hei Uta, Aarnimetsän baronitar pyytä että otin yhtytytä. Asun Hirvenkylässä ja olen alkuperaisin Atlantiasta ja heidän kehrämis kiltan jäsen jolla on “spider” (kisälli) tasolla (http://kws.atlantia.sca.org/ ). Olen kiinostaa tiedää miten kehrämisen kurssi on mennyt/mennosssa? T. Yrmegard

  2. Uta says:

    Hei Yrmegard! Anteeksi, että tämä vastaaminen kesti, mutta arkielämässä on ollut vähän kiireitä, jotka haittaavat välillä näitä harrastuksia. 🙂

    Mahtava kuulla, että Aarnimetsässä on vahvistuksia Atlantiasta asti! Oletko saanut jo Hirvenkylästä kiinni paikallisia harrastajia? Siellä on todella mukavia ja taitavia tyyppejä. Itse asiassa he saattaisivat tietää kehräämisestäkin enemmän kuin minä – olen sitä joskus kyllä kokeillut, mutta toistaiseksi olen tyytynyt ostamaan lankani valmiina. Joskus on tapahtumissa ollut kehruuoppitunteja, mutta edellisestä on jo kyllä aikaa. Pitäisikin ehkä pyytää jotakuta järjestämään sellainen! Neulakon Helena muuten käy tällä hetkellä kehruukurssia Helsingissä (blogin linkki löytyy tuolta linkkilistasta nimellä Neulakko).

    Toivottavasti nähdään tapahtumissa! Pääsetkö Sydäntalvenjuhlaan parin viikon päästä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *